تاریخ: 1394/08/30 منبع: خبرگزاری ایسنا http://khorasan.isna.ir
مؤسس كانون سرو گفت: امیدواریم با تبلیغ و شناسایی فعالیتهاي خير

خواهانه و انساندوستانه، شاهد حضور و حمایتهای بیشتر مردم و مسئولان باشیم و بتوانیم با حضور خودجوش مردم عزیز، بسترهای مناسب را گسترش دهیم و بحث حمایت از بيماران نیازمند را در شهرستانها و استان و حتي كشور گسترش دهیم و پیرو بزرگمنشیهای مولایمان علی (ع) باشیم.
مرتضي فارسي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)– منطقه خراسان، اظهار كرد: کانون فرهنگی اجتماعی با ترکیبی از فعالیتهای فرهنگی و اجتماعي مدتها در ذهنم بود و بارها طی دوران دانشجویی اقدام به تأسیس آن کردم و با توجه به مشکلات و درگیریهای اداریاش نشد تا اینکه اساسنامه آن سال ۱۳۹۲، تکمیل و با همکاری محمد نوید مهدیخانی و مینو طغرایی که جز هیأت موسس هستند اساسنامه به تصویب شورا فرهنگی دانشکده علوم پزشکی نیشابور رسید و به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز كرد.
وي افزود: فعاليتهاي این کانون شامل چند زيرشاخه از جمله محیط زیست، خیریه، مبارزه با دخانیات، هنری ادبی و نشریات و روابط عمومی، با اهداف برگزاری اردوهای پاکسازی محیط زیست، حفظ منابع طبیعی، اردوهای خیریه از مراکز نگهداری سالمندان، کودکان کار، بيماران و نیازمندان و... با همکاری واحد های مربوطه به منظور شناخت و حمایت نیازمندان و... در قالب فعالیت گروهی است.
فارسی ادامه داد: با تاسیس این کانون، هرچند به صورت کوچک و جزئی سعي داريم قدم كوچكي در اين زمينهها برداريم و امیدواریم سهم کوچکی در اين موارد داشته باشیم و وظيفه انساني خود را تا حد امكان انجام دهيم .
وي خاطرنشان كرد: هميشه دغدغه من اين بود كه فعالیت این کانون که بيشتر به صورت خودجوش است، فراگيرتر شود و حتي بتوانیم آن را گسترش داده و در شهرهاي ديگر هم شعبههايي را راهاندازي كنيم؛ از
اینرو بعد از فارغالتحصیلی به دنبال این مساله بودم تا اینکه توانستم زیر نظر بیمارستان مهرگان مشهد هم ادامه فعالیت داشته باشیم که همکارانمان در این قسمت، سحر مختاری، سعید موسایی و الناز فدایی هستند.
فارسي ادامه داد: پيرو همين اهداف برنامههاي مختلفي هم برگزار شده است و يكي از آخرين برنامههاي ما مراسمي براي بيماران كليوي بود كه برپا شد. شهریور امسال پس از اینکه خودم دچار بيماری کلیوی و دیالیز شدم، اين ايده در ذهنم شكل گرفت و ابتدا قرار بود به صورت یک بازارچه خیریه باشد كه البته پيش از اين بازارچه خیریه در بیمارستان حکیم نیشابور و تحویل کمکهای مردمی دانشجویی به مراکز مربوطه برگزار شده بود.
وی بیان کرد: هدف از برگزاري اين برنامه نيز شادی و روحيه دادن به بیماران کلیوی تحت درمان همودیالیز بود كه براي برگزاری این جشن با انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی خراسان هماهنگیهای لازم انجام شد .
فارسي گفت: ما امیدواریم با تبلیغ و شناسایی اینگونه فعالیتها، شاهد حضور و حمایتهای بیشتر مردم و مسئولان باشیم و بتوانیم با حضور خودجوش مردم عزیز، این بسترهای مناسب را گسترش دهیم و در بحث حمایت از نیازمندان را در شهرستانها و استان و حتي كشور گسترش دهیم و پیرو بزرگمنشیهای مولایمان علی (ع) باشیم.
وی ادامه داد: يكي از اثرات مثبت اينگونه فعاليتها و گسترش چنين حركتهايي كمك به بيماران است چه به لحاظ مادي و حتي روحيهبخشي به آنها چرا كه همانطور كه همه ما ميدانيم روحيه خوب و مقاوم بودن در مقابل هر بيماري ميتواند به روند درمان كمك كند، در نتيجه اين حركتها با كمك بيشتر مردم، محكمتر و بزرگتر خواهد شد و نتايج بهتري نيز در برخواهد داشت .
فارسی در پايان اضافه كرد: اين فعاليتها با همکاری و حمايت همه دوستانی که ما را در اين راه کمک کردند، انجام شد؛ بهخصوص همکارانم در کانون سرو شعبه مشهد و نیشابور، آقایان مهندس دلخوش معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، مهندس مسیح آبادی مسئول امور دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، خانم طاهره احمدپناهی مدیر فرهنگی علوم پزشکی نیشابور، دکتر مسعود دری، ریاست بیمارستان مهرگان مشهد و خانم سارا جعفرپور مدیر بیمارستان مهرگان نيز همراهيشان مايه دلگرمي بود.